Kære medlem,
Du skal først tilmelde dig kontingent og herefter evt. undervisning. Når du har opgivet dine Dankortoplysninger, bliver alle fremtidige betalinger automatisk trukket. Du får dog en mail herom inden.
Ridehuskort og Stævner skal også betales via hjemmesiden, her skal man dog melde ind hver gang.
Dit kontingent går til betaling til Dansk Rideforbund og vedligeholdelse af klubbens faciliteter.
Betaling af ridning går til leje af elevhest, hestens foder og drift af stalden, samt betaling for selve undervisningen.
Husk at aftale med Boy når du starter til ridning og giv ham også besked, hvis du holder pause eller stopper med undervisning
Du er velkommen til at få en prøvetime. Det er gratis. og aftales direkte med Boy på tlf. 40 28 42 54.
Tak og sportslige hilsner
Lem Rideklub